Stanovanjski objekti

Se soočate s težavami kot so:
•    zamašene cevi,
•    zmanjšan pretok vode,
•    oporečna voda,
•    legionela. (povezava s klikom)

Vse naštete težave lahko pripeljejo do nezadovoljstva in občutka nelagodnosti pri uporabi pitne vode. Ponujamo vam celovito rešitev težav za celotno infrastrukturo vašega cevovodov.
Prednost uporabe metode Nu Flow predstavlja predvsem uporaba okolju prijaznih materialov in hitra ter učinkovita odprava vaših težav.
Vodovodni sistem bo po naši sanaciji popolnoma odporen proti staranju, obrabi in nalaganju novih smeti na stene cevovoda. Kar posledično omogoča tudi odpornost proti legioneli, ki se pogosto razvija znotraj žepkov manjšega pretoka. Prav tako bo pitna voda čista in neoporečna.

Proces oblačenja z epoksijem je ekonomična in učinkovita alternativa tradicionalni zamenjavi vodovodne inštalacije. Saj naša tehnologija obnovi postarane in korodirane vodovodne sistem ter bakrene napeljave s puščanjem.
Naša epoksi prevleka in sistem dela je rezultat več kot 7000 raziskovalnih ur posvečenih iskanju perfektne viskoznosti, temperature in potrebne opreme za doseganje dolgoročnih rešitev težav z vodovodno napeljavo. Ko je prevleka nanešena na notranjo stran cevi zatesni in zaščiti sistem pred dodatnimi težavami in s tem drastično podaljša življensko dobo cevovoda. Proces se lahko uporablja na različnih tipih cevnih materialov.
Nu Flow proces vpihavanja epoksija je edinstven in patentiran. Naš ne invaziven postopek omogoča stanovalcem oziroma delovcem, da nadaljujejo z njihovimi dnevnimi aktivnostmi, kar omogoča preprečitev izpada oziroma zaprtje delovnega procesa v času izvajanja dela.
V prvem koraku izsušimo vodo iz sistema. Nato se zažene proces sušenja cevi  s pomočjo pretoka segretega suhega zraka v sistemu, kar omogoča odstranitev vlage v cevovodu. V naslednjem koraku cevi peskamo in s tem odstranimo ves korodiran nanos na stenah cevovoda.  Ko so cevi v celoti očiščene, namestimo epoksijev premaz in s tem zaščitimo celotno cevovodno omrežje.

V primeru dodatnih vprašanj se obrnite na naše strokovne svetovalce, ki vam bojo z veseljem svetovali in odgovorili na vsa dodatna vprašanja. (povezava na pošljite povpraševanje)
povezava na epoksi

nuflow sanacija vodovodnih cevinuflow sanacija odtočnih cevinanos epoksi smole nuflow