Poslovni in industrijski objekti

Stavbe namenjene za zdravstveno oskrbo, izobraževanje, šport, poslovne prostore in industrijo. Pri večjih objektih so vedno večje možnosti za izdatnejše težave na vodovodnih sistemih. Še posebno so dovzetnejše za razvoj legionele, ki ima pri manj pretočnimi sistemi večje možnosti za razvoj in množenje.

Nu Flow tehnologija omogoča lokalno rešitev težav in ne posega v samo zgradbo. Primerna je v vseh vrstah procesov. Primer je industrija, ki v svojem procesu uporablja veliko količino vode. Ker so potrebe po neoporečni vodi velike je bilo potrebno sistem večkrat segreti na visoko temperaturo in prečistiti sistem. S pomočjo naše tehnologije so v dotični industriji uspeli doseči velike prihranke. Saj sedaj za neoporečnost vode ni potrebno večkratno segrevanje prenosne vode in dodatno prečiščevanje.

Stavbe namenjene za zdravstveno oskrbo imajo podobne težave, saj so zdravstvene ustanove najbolj dovzetne za razvoj bakterije legionele. S pomočjo naše tehnologije omogočamo rešitev te težave in odstranitev vzroka ter zaščito pred nadaljnim razvojem legionele (povezava na dokument legionele).

Pri vseh vrstah objektov se izvaja sanacija brez večjih posegov v zgradbi, kar omogoča, da uporabniki lahko nemoteno bivajo in uporabljajo stavbo.

Proces oblačenja z epoksijem je ekonomična in učinkovita alternativa tradicionalni zamenjavi vodovodne inštalacije. Saj naša tehnologija obnovi postarane in korodirane vodovodne sistem ter bakrene napeljave s puščanjem.
Naša epoksi prevleka in sistem dela je rezultat več kot 7000 raziskovalnih ur posvečenih iskanju perfektne viskoznosti, temperature in potrebne opreme za doseganje dolgoročnih rešitev težav z vodovodno napeljavo. Ko je prevleka nanešena na notranjo stran cevi zatesni in zaščiti sistem pred dodatnimi težavami in s tem drastično podaljša življensko dobo cevovoda. Proces se lahko uporablja na različnih tipih cevnih materialov.
Nu Flow proces vpihavanja epoksija je edinstven in patentiran. Naš ne invaziven postopek omogoča stanovalcem oziroma delovcem, da nadaljujejo z njihovimi dnevnimi aktivnostmi, kar omogoča preprečitev izpada oziroma zaprtje delovnega procesa v času izvajanja dela.
V prvem koraku izsušimo vodo iz sistema. Nato se zažene proces sušenja cevi  s pomočjo pretoka segretega suhega zraka v sistemu, kar omogoča odstranitev vlage v cevovodu. V naslednjem koraku cevi peskamo in s tem odstranimo ves korodiran nanos na stenah cevovoda.  Ko so cevi v celoti očiščene, namestimo epoksijev premaz in s tem zaščitimo celotno cevovodno omrežje.

V primeru dodatnih vprašanj se obrnite na naše strokovne svetovalce, ki vam bojo z veseljem svetovali in odgovorili na vsa dodatna vprašanja.

nuflow sanacija vodovodnih cevinuflow sanacija odtočnih cevinuflow sanacija tehnoloških cevovodovnanos epoksi smole nuflow