Sanacija z inverterjem

bobenski podajalnik nuflow

Podjetje Nu Flow je specializirano za sanacijo različnih cevodov. Kot tehnološko napredno podjetje smo začeli v letu 1998. Naša primarna dejavnost je bila tisti čas dobava in montaža cevi brez spojev, sanacija cevovodov in montaža jaškov za cevi. Danes Nu Flow Technologies izdeluje, vgrajuje in distribuira stroškovno učinkovite, zelene alternative sanacije cevi brez gradbenih del, vključno z epoksi prevleko za pitno vodo in tehnoloških sistemov, kot tudi v odtočnih vodov.

V sodelovanju s podjetjem Gadmon Industries in Nu Tube lahko ponudimo končnemu uporabniku nekaj najboljših izdelkov na trgu. Gadmon Industries je vodilni ponudnik v panogi sanacij cevi majhnega premera za evropski trg.

Nu Tube ponuja smole, ki zagotavljajo dolge življenske roke in kratek čas pri montaži in sanaciji. Material je tako vzdržjiv in prilagodljiv, da ohrani svojo debelino tudi pri prehodih iz manjšega v večji premer in obratno.

Nu Tube tehnologija izpolnjuje standarde NSF-14 za odtočne cevi in ASTM F1216 za postopek izdelave.

Če želite izvedeti več o naših tehnologijah sanacije cevovodov majhnih premerov vas prosimo, da nas pokličete. Z veseljem vam bomo razložili in pojasnili vse, opcije rešitve vaše težave. Preverite opcijo sanacije cevovoda brez izkopa ceiv z gradbenimi stroji.

Tu si lahko ogledate izdelke tedna!

Poleg našega Nu Tube bobenskega podajalnika, ponujamo tudi neskončen podajalnik in plastičen podajalnik. Neskončen podajalnik je izdelan tako, da kontinuirano podaja cev. Mini podajalnik je manjših dimenzij in je primeren za vstavljanje plastike po izsušitvi cevi. Spodaj glej za več informacij.

Podajalnikneskončen podajalnik

Nu Flow vam nudi mini podajalnik, standardni podajalnik in veliki podajalnik, da zadosti potrebam po vseh različnih možnostih.

Mini Inverter je priročen za majhne jaške, na ozkih področjih. Uporabi se lahko za sanacijo 60 metrov brez stikovanja.

Standardna izvedba podajalnika je najbolj pogosto uporabljena izvedba. Ta je vzdržljiv in lahek.  Prenašata ga lahko dva delavca.

Bobenski podajalci so univerzalne in se lahko uporablja za večino tehnologije linijske sanacije po inverterskem sistemu, vključno z našo.

Neskončen podajalnik

Nu Flow neskončni podajalnik Inverter je sistem za podajanje neskončne cevi, ki je namenjen sanacijij pri vstopu z eno vstopno točko. Namenjen je za uporabo tekstilne cevi, ki se prepoji z epoksi smolo in tako na lokalnem linijskem delu sanira cevovod.

Nu Flow uporablja inverzijo v primerih, ko je bolj učinkovita in uspešna, kot je Nu Flow sistem sanacije s kapsulo.

Nu Flow neskončni podajalnik stalno zagotavlja cev tako, da ni omejitve z dolžino cevi. Tako lahko zagotovimo sanacijo cevi v enem kosu.

majhen podajalnikMajhen podajalnik

Nu Flow vam nudi mini podajalnik, ki je manjših dimenzij in je primeren za vstavljanje plastike po izsušitvi cevi.

Mini podajanik je prilagodljiv, zato je primeren za širok spekter uporabe.