Rešitve

Nu flow je prvo podjetje, ki ponuja vse na enem mestu za celovito sanacijo vodovodne instalacije. Je prvi sistem iz epoksi smole, ki ponuja dvojno tehnologijo. Primeren je za obnovo vodovodnih in kanalizacijskih cevi. Nu flow tehnologija omogoča obnovo ne le vodovodnega sistema in odtočnih cevi, temveč tudi širok nabor tehnoloških cevovodov, kot so sistemi za gašenje požarov, cevovodov za vročo vodo, cevovodi za hladilno vodo in tehnološko obdelano vodo.

Nu flow ima unikatno in inovativno tehnologijo, ki omogoča cenovno ugodno obnovo poškodovanih in uničenih cevi brez gradbenih posegov z dolgo življenjsko dobo.

Izkušnje:

nuflow izdelki in rešitveEpoksi obloga za obnovo cevi in cevovodov je visokotehnološka tehnologija, za katero je potrebno znanje, usposabljanje, kakor tudi poznavanje pri delu z različnimi epoksi smolami in potrebno opremo. Vodilni smo v tehnologiji obnove cevi majhnih premerov, za katero imamo že skoraj 100 let izkušenj, kar je najstarejša tehnologija v severni Ameriki. Tehnologija je preizkušena v stanovanjskih stavbah, javnih objektih, industrijskih, komunalnih, zdravstvenih ustanovah, državnih zgradbah.

Leta 2007 je Nu flow začel uporabljati tehnologijo za obnovo vodovodnih cevi, ki je bila razvita na Japonskem. V ameriški vojski so jo pričeli uporabljati že leta 1980, v novejšem času pa je prešla tudi na poslovne in stanovanjske objekte. Pionir na tem področju je bil Steve Mori, ki s svojimi zaposlenimi v podjetju Nu Flow že več kot 25 let obvladuje obnovo cevovodov z epoksi premazi.

Nu flow usposablja tudi inženirje konkurenčih podjetij za najbolj zahtevne naloge pri obnovi vodovodnega sistema.

Velikost in pokritost:

Nu flow je najboljša tehnologija in največje podjetje za obnovo vodovodnih cevi majhnih premerov. S sedmimi baznimi postajami, imamo preko 160 izobraženih tehnikov, ki delujejo na terenu. Imamo tudi 50 specialnih strokovnjakov, ki so sposobni opravljati najbolj zahtevna opravila na terenu. Vzpostavili smo največjo bazo imetnikov naših licenc. Velikost te mreže pove veliko o Nu Flow – in sicer, da imamo dober ugled pri naših strankah, ki nam zaupajo. Kakovostni proizvodi in stalno usposabljanje, ter naša stalna podpora predstavlja ključen pogoj, da nam zaupajo tudi naši nosilci licenc.

Integriteta:

Naši interni standardi ostajajo na visoki ravni. To se odraža predvsem v zvestih strankah in odgovornih zaposlenih, ki zagotavljajo visoko kvaliteto storitev. Zadovoljne stranke in zaupanje naših partnerjev sta dva ključna dejavnika tudi za naš uspeh.